L’home que va atropellar el xiquet a València circulava a més de 100 km/h

L’informe policial del sinistre ja està en mans del jutjat que instrueix el cas

Les càmeres van poder captar el vehicle / À Punt NTC

A més de cent quilòmetres per hora circulava el cotxe que va atropellar un xiquet de set anys a la ronda Nord de València, el 19 de maig. La investigació de la Policia Local ja està en mans del jutjat que instrueix el cas, i destaca l'actitud temerària del conductor, un home amb antecedents que ja està a la presó. El menut, que va patir múltiples traumatismes i fractures, acaba d'eixir de la Unitat de Cures Intensives i continua ingressat a l'Hospital Clínic.

A la ronda Nord, a l'encreuament amb el camí de Montcada, el vehicle va atropellar el menor, que travessava pel pas de vianants. El cotxe anava, segons l'informe de la policia local de València, a 102 quilòmetres per hora i es va saltar el semàfor en roig. Un menyspreu total a la vida de les persones i de la resta de conductors. De fet, en la fugida va fer un altre zig-zag per a esquivar els cotxes parats en un altre semàfor a una velocitat encara superior fins que va escapar per la V-30.

A l’avinguda, la velocitat màxima està limitada a 50 i 60 quilòmetres per hora segons els trams. Això passava el 19 de maig i, en l'impacte, el xiquet va eixir disparat una desena de metres i va patir un traumatisme cranioencefàlic i múltiples fractures a les extremitats. 

Les imatges de les càmeres i el fet que el cotxe perdera un retrovisor en l'atropellament van permetre localitzar el vehicle dies després a Canals, a la Costera, i detindre el conductor, un jove que després de pactar-ho amb el seu advocat es va entregar a la policia local i per a qui el jutge va decretar l'ingrés en presó. Tenia antecedents per altres delictes i l'havien condemnat per un delicte d'odi. 

L'atestat policial ja està en poder del jutjat que instrueix el cas. El menut fa uns dies va abandonar l'UCI de l'Hospital Clínic de València on estava ingressat i ja està en planta on la seua evolució és favorable.

També et pot interessar

stats