Hores de cua per a passar la ITV sense cita prèvia

La dificultat d’aconseguir dia i hora ha fet que la millor opció siga presentar-se de matinada i esperar

Cada dia més gent matina per a passar la ITV sense cita / À Punt NTC

Cues de fins a sis hores per a passar la ITV sense cita prèvia. És el dia a dia de les estacions d'inspecció de vehicles valencianes. A Vara de Quart (València) els conductors han començat a esperar des de les 3:30 de la matinada per a poder passar la inspecció a les 9:30 hores. La cua de vehicles ha arribat a rodejar tota l'illa del polígon que envolta l'edifici. Això sí, després d'hores d'espera i, a vegades, de desesperació, han aconseguit passar la ITV i, segons diuen, paga la pena. 

A causa de la dificultat per a aconseguir dia i hora per telèfon o per internet a les ITV valencianes des de fa mesos, es va habilitar un carril sense cita prèvia que es va implantar el 21 de juny. 

Encara que sempre hi ha algú que té sort i fent un seguiment del web molt constant aconsegueix una cita d'eixes que queden lliures durant només uns minuts. Però si no, la solució més ràpida per a molts és presentar-se de matinada a la ITV i fer cua fins que els arribe el torn. 

Una altra mesura per a descongestionar el servei d'ITV a la Comunitat Valenciana és la contractació de 250 inspectors. Incorporació que estava prevista per al juny, però que no arribarà fins a finals d'esta setmana o principi de la que ve, segons ha informat en roda de premsa Núria Montes, consellera d’Indústria. A més, Montes ha indicat que, “quasi amb total probabilitat”, este dijous s’obrirà també la borsa d’administratius, necessaris per al procés de reversió.

Finalment, i per a accelerar el procés de demanar cita, el 15 de juliol es posarà en marxa un nou sistema informàtic per a la cita prèvia. 

També et pot interessar

stats