La Generalitat obri una borsa d'ocupació per a 250 nous empleats per a les ITV

Els treballadors s’incorporaran durant les pròximes setmanes, i s’obrirà també una borsa d’administratius

Estació ITV en una imatge d'arxiu
Estació d'ITV en una imatge d'arxiu / Joser Pizarro

La consellera d'Indústria, Nuria Montes, ha informat este dimecres que la Generalitat ha obert una borsa temporal d'ocupació de 250 treballadors per a les ITV valencianes. Els nous treballadors i treballadores s'incorporaran ja durant les pròximes setmanes als llocs de treball, ha indicat la consellera. A més, demà dijous, “quasi amb total probabilitat”, eixirà també la borsa d'administratius, que són necessaris per a estabilitzar tot el procés de reversió que el govern del Botànic els va deixar "d'una forma caòtica”, ha afegit.

Pel que fa a la manca de cites que arrosseguen les ITV valencianes des de fa mesos, Montes ha detallat que el pròxim 15 de juliol començarà a funcionar un nou sistema informàtic de cites que “acabarà amb el caòtic sistema actual”.

Com a mesures transitòries, han donat orde que no hi haja ni un sol inspector d'ITV de braços plegats si no es presenta algú que té una cita reservada i que s'atenga a tothom fins i tot sense cita prèvia. A més, hi haurà una línia d'atenció preferent per a transport professional i una altra per a aquells vehicles que tinguen la ITV caducada o molt pròxima a la caducitat, ha agregat.

També et pot interessar

stats