Es busquen 250 treballadors per a les ITV

La societat que gestiona les estacions obri una borsa de treball en la qual podran inscriure’s els aspirants durant deu dies

Un treballador d'una estació de la ITV dona instruccions a un conductor, en una imatge d'arxiu / Europa Press
Un treballador d'una estació de la ITV dona instruccions a un conductor en una imatge d'arxiu / Europa Press

La societat que gestiona les estacions de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) busca 250 treballadors. Sitval obri una borsa de treball de cobertura urgent per a cobrir més de 200 places d’inspecció de les ITV. Les sol·licituds han d’enviar-se abans de deu dies naturals de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

La Sitval ha habilitat un web per a descarregar les sol·licituds. Els candidats han d’omplir el model de sol·licitud disponible en el mateix web i enviar-lo juntament amb la documentació acreditativa de requisits i mèrits al correu electrònic bolsainspectores2024@sitval.com.

Amb estes contractacions addicionals, amb esta borsa d’ocupació urgent, es pretén descongestionar les ITV i “normalitzar el servei amb més hores disponibles d’atenció als usuaris per a poder atendre així moltes més cites”, com va exposar la consellera Nuria Montes, responsable d’Indústria, el dia que va anunciar la contractació de personal addicional.

Amb estes contractacions temporals es pretén, per exemple, cobrir la substitució transitòria dels treballadors amb dret a reserva de lloc de treball, completar les reduccions de jornada, substituir els representants del personal empleat públic que estiguen dispensats d’acudir al lloc de treball amb caràcter temporal, d’un lloc de treball durant el procés de selecció o promoció per a cobrir-lo de manera definitiva mitjançant contracte fix.

Fonts de la Conselleria han indicat que es constituirà una única borsa per al lloc d’inspectors d’ITV a la Comunitat Valenciana que estarà vigent, en principi, fins al 31 de desembre del 2025. No obstant això, la borsa podrà prorrogar-se excepte si hi ha una denúncia expressa de qualsevol de les parts legitimades amb un mes d’antelació a la finalització de la seua vigència.

Les ubicacions dels llocs de treball que s’han convocat són, segons detallen des de la conselleria: Vinaròs, Castelló, Vila-real, Port de Sagunt, Campanar, Sant Antoni de Benaixeve, Llíria, Utiel, Riba-roja, Vara de Quart, Catarroja, Massalfassar, Gandia, Xàtiva, Ontinyent, Ondara, Alcoi, Alacant, Benidorm, Alzira, Elx, Villena, Redovà, Oriola i Torrevella. Els aspirants no podran escollir quina ITV prefereixen.

Requisits

Per a poder accedir a la borsa, els candidats han de tindre la nacionalitat espanyola o bé alguna altra que permeta l’accés a l’ocupació pública. A més, hauran de tindre díhuit anys o més, atés que les condicions de treball o les exigències de capacitació necessàries impossibiliten legalment ocupar els llocs a menors d’esta edat.

A més, els aspirants han de comptar amb la titulació del nivell acadèmic mínim exigit per al lloc o el seu equivalent. Per a títols obtinguts a l’estranger, ha d’acreditar-se l’homologació.

També et pot interessar

stats