Veïnat i usuaris de la carretera entre Onda i Cortes d’Arenós denuncien carreres de motos els caps de setmana

La via esdevé un circuit improvisat per a alguns motoristes durant el cap de setmana, posant en perill a tothom que hi circula

Aquesta carretera s'ha convertit durant els caps de setmana en un circuit de velocitat per a alguns motoristes / À Punt NTC
Abel Campos
02 de febrer 2022 - 21:42

La carretera comarcal que transita des d'Onda (Plana Baixa) fins a Cortes d'Arenós (Alt Millars), s'ha convertit durant els caps de setmana en un circuit de velocitat per a alguns motoristes. El veïnat i altres conductors es queixen de la perillositat que suposa trobar-se grups de motoristes que no respecten els senyals.

En el vídeo que acompanya aquestes imatges poden veure les imatges de denúncia que un usuari de la carretera d'Onda a Cortes ha fet arribar a À Punt NTC. Els motoristes avancen en revoltes, en ratlla contínua i a tota velocitat, posant-se en perill ells mateixos i posant en perill la resta de vehicles que hi circulen, tot en una carretera de muntanya amb desenes de revoltes estretes i perilloses. 

L’alcalde de Cirat, Rafael Matoses, ha denunciat en declaracions a À Punt NTC que hi ha algunes persones que no visiten la zona per a gaudir del paisatge, sinó que prenen la carretera com si fora un circuit. D'altra banda, el seu homòleg de Montanejos, Miguel Sandalinas, ha demanat prudència perquè “quan una persona circula, no es posa només a ella mateixa en risc, sinó a totes les altres”. 

Com deixa ben clar un cartell situat al costat de via, en aquesta carretera hi ha hagut cinc morts en els darrers anys. Per això, tant els usuaris de la carretera com el veïnat dels pobles de la zona demanen més vigilància durant els caps de setmana per a evitar accidents de trànsit.

També et pot interessar

stats