El veïnat comença a retirar els vehicles del garatge de l'edifici incendiat a Campanar

La Policia Local està coordinant l'entrada dels veïns, que han d’anar acompanyats per un bomber

La policia local confirma amb un propietari la retirada del vehicle de l'edifici devastat per l'incendi a Campanar
La policia local confirma amb un propietari la retirada del vehicle de l'edifici devastat per l'incendi a Campanar / Manuel Bruque (Efe)

El veïnat de l'edifici calcinat pel foc en l'incendi del barri Campanar de València, que ha deixat deu morts, ha començat a retirar els vehicles del garatge acompanyats per un bomber i coordinats per la Policia Local.

El garatge consta de tres plantes, dues de les quals, la segona i la tercera, per al veïnat, mentre que la primera la utilitzaven els comerços ubicats en la planta baixa de l’edifici, com ara el concessionari de cotxes.

La Policia Local està coordinant l'entrada dels veïns pel carrer de Rafael Alberti, que és on hi ha l'accés al garatge, a mesura que aquests es van acostant a la zona, amb un llistat de matrícules. 

No hi ha llum a les instal·lacions i “cada veí ha de baixar acompanyat d'un bomber”, ha assegurat un veí a EFE, que afirma que anit ja va començar la retirada d'alguns vehicles. La mateixa font afirma que els cotxes estan en bon estat.

També et pot interessar

stats