Una operació policial permet interceptar 1.500 quilos de cocaïna a la Comunitat Valenciana

En l'operatiu iniciat per la Guàrdia Civil a Nules s'ha intervingut a Borriana, Almassora, Alboraia i Tavernes Blanques

xxx
Els detinguts han sigut traslladats a la comandància de la Guàrdia Civil de Castelló / À Punt NTC

Una operació conjunta entre la Guàrdia Civil, Duanes i la Policia Nacional ha aconseguit interceptar 1.500 quilos de cocaïna. Els detinguts han sigut traslladats a la comandància de la Guàrdia Civil de Castelló a l'espera de passar a disposició judicial.

L'operació està en marxa des de fa setmanes, amb diverses detencions i la confiscació de vora una tona i mitja de cocaïna.

Iniciada per la Guàrdia Civil a Nules, s'ha intervingut a Borriana, Almassora i a Alboraia, amb un detingut. També a una nau de Tavernes Blanques, amb la intervenció tant de l'Equip Antidroga de la Guàrdia Civil, com d'efectius de la Policia.

Els agents van tallar el carrer de Miguel Hernández de Tavernes Blanques des de les cinc de la matinada fins a les onze del migdia. El baix el van escorcollar durant hores i van traure multitud de material que, a hores d'ara, s'està analitzant.

En declaracions als mitjans, la delegada del govern, Pilar Bernabé, s'ha limitat a informar que en l'operatiu desenvolupat entre les províncies de València i Castelló s'ha trobat droga després d'escorcollar una nau a Tavernes Blanques.

Hi ha diverses persones detingudes i s'ha evitat que la droga confiscada fora distribuïda per diversos punts d'Espanya i Europa.

La delegada ha aprofitat per a donar les gràcies a la Guàrdia Civil per la seua lluita contra el narcotràfic i la ciberdelinqüència a la Comunitat Valenciana.

Els investigadors sospiten que la droga decomissada hauria entrat a través del port de València. Si es confirma, la quantitat de cocaïna confiscada des del principi d'any al port de València estaria entre quatre i cinc tones.

Una de les operacions més importants és la que es va produir al final d'abril, amb la detenció del conegut com el narco de la Viquipèdia, on es va intervindre una tona d'esta droga. Una altra tona es va confiscar al febrer, procedent d'una màfia d'origen albanés amb vinculacions a l'Eliana, Benicàssim i Dénia.

També et pot interessar

stats