Detingut un home per intentar introduir més de quatre quilos de cocaïna per l’aeroport de València

Els agents van sospitar que es tractava de droga en apreciar diversos paquets d’una substància blanca i endurida

La maleta amb paquets de cocaïna que l'arrestat pretenia introduir en Espanya a través de l'aeroport de Manises
La maleta amb paquets de cocaïna que el detingut pretenia introduir en Espanya a través de l'aeroport de València / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 49 anys per intentar introduir més de quatre quilos de cocaïna a través de l’aeroport de València, on havia arribat després de fer escala a Madrid amb un vol procedent d’un país hispanoamericà. L’arrestat portava la droga en paquets per a simular que es tractava de productes alimentaris, però els agents van sospitar en adonar-se que ni la densitat ni el color es feien passar com a tal, segons han explicat des del cos policial. El detingut s’enfronta a un possible delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Els agents van sospitar que es tractava d’una substància estupefaent quan passaren l’equipatge pels raigs X i veren que dins de la maleta hi havia diverses bosses que simulaven ser productes alimentaris, però que tenien una aparença diferent.

El primer pla, bosses amb cocaïna que portava el detingut en la maleta
El primer pla, bosses amb cocaïna que portava el detingut en la maleta / Guàrdia Civil

Alertats, els agents de la Guàrdia Civil van fer un examen manual i van verificar que, com sospitaven, no era menjar, perquè era una substància blanca i endurida. En aplicar-li el reactiu corresponent, es van adonar que es tractava de 4,1 quilos de cocaïna.

Ara, el jutjat de primera instància de Quart de Poblet s’ha fet càrrec de la investigació per un presumpte delicte contra la salut pública. 

També et pot interessar

stats