Una nova pastera arriba a Elx amb huit ocupants, una d'elles una xiqueta de bolquers

En l’embarcació viatjaven cinc homes i dues dones. Només la menor ha sigut traslladada a l’hospital perquè la sotmeten a una revisió

La xiqueta de pocs mesos que viatjava en la pastera que ha arribat a Elx amb una integrant de la Creu Roja
La xiqueta de pocs mesos que viatjava en la pastera que ha arribat a Elx amb una integrant de la Creu Roja / Creu Roja

La Creu Roja ha rescatat una nova pastera en la costa valenciana aquesta matinada en la qual viatjaven huit persones, entre elles, una xiqueta de bolquers. L’embarcació ha sigut interceptada a l’altura de la platja dels Arenals del Sol, al terme d’Elx, segons ha confirmat l'organització humanitària.

Als migrants que hi anaven a bord, quatre homes, tres dones i un nadó, els han traslladat al port d’Alacant, on han rebut una primera atenció sanitària.

Posteriorment, la xiqueta, encara lactant, ha sigut derivada a l’hospital de Sant Joan d’Alacant per a ser sotmesa a una revisió mèdica protocol·lària, encara que fonts de la Creu Roja apunten que està en “bon estat de salut”. No ha transcendit l’edat de la menor.

Enguany han arribat a les costes valencianes quasi 600 migrants, una xifra que supera la de l’any passat per aquestes dates, segons les dades de 2022 facilitades per la Creu Roja.

També et pot interessar

stats