Una fuita d’aigua d’una vivenda d’Alacant trau a la llum una plantació de marihuana

Detenen dos germans per un presumpte delicte de tràfic de drogues i defraudació del subministrament elèctric

La plantació de marihuana, que van trobar els bombers de manera casual, tenia una instal·lació de llum i aigua rudimentària
La plantació de marihuana, que van trobar els bombers de manera casual, tenia una instal·lació de llum i aigua rudimentària / Policia Nacional

Una fuita d’aigua en un habitatge d’un barri del nord Alacant ha tret a la llum una plantació de 64 plantes de marihuana i dos germans, 45 i 51 anys i amb antecedents previs, han acabat detinguts. Ara se’ls investiga com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues, danys i defraudació de fluid elèctric.

Els fets van ocórrer de matinada, quan una dotació dels bombers d'Alacant va acudir a un edifici, requerits perquè intervingueren en una important fuita d'aigua en un domicili, on no hi havia ningú.

En arribar els efectius, van haver d'accedir a l'interior del domicili a través del balcó, a causa de la greu situació de la fuita. Una vegada dins, els bombers van descobrir que la fuita provenia d'una habitació on hi havia una plantació de marihuana, segons ha relatat la Policia Nacional en un comunicat.

L'aigua havia banyat els elements elèctrics, d’on eixien espurnes, per la qual cosa els bombers van haver de tallar immediatament el subministrament elèctric i d'aigua per a evitar el risc d'incendi que presentava l'habitatge.

La plantació constava de 64 plantes de marihuana i disposava d'una instal·lació d'aigua i llum rudimentària, amb el qual els propietaris cometien un presumpte frau a l'enllumenat públic.

Els bombers van comunicar els fets a la Policia Nacional perquè es personara i s'iniciaren les investigacions sobre la propietat de l'habitatge, els seus habitants i la presumpta responsabilitat dels fets.

Arran de les perquisicions, els agents van aconseguir localitzar qui vivia en l'habitatge, qui va ser detingut junt amb son germà, atés que tots dos, pel que sembla, s'encarregaven del cultiu.

També et pot interessar

stats