Dissolen un botellot amb més de 200 persones al passeig de l’Arenal de Xàbia

La policia també va intervindre diversos botellots al Campello, a Muro d'Alcoi, Altea o Torrevella i va desallotjar la plaça d'Hondures de València per l'elevada afluència de persones 

Concentració de joves a Torrevella, aquest divendres
Concentració de joves a Torrevella, aquest divendres / À Punt NTC

Les forces i cossos de seguretat de l'estat han actuat durant la passada matinada en diversos punts de la Comunitat Valenciana per a impedir les concentracions de gent i el consum d'alcohol en la via pública i en platges. 

A Xàbia s’ha viscut l’incident més destacat, quan els agents de la Guàrdia Civil i la Policia local van haver de dissoldre un botellot d'entre 200 i 300 persones que s'havien reunit per a consumir alcohol en el passeig tenista David Ferrer, a la platja de l’Arenal, segons ha informat la delegació del govern.

Aquest municipi de la Marina Alta ha demanat ser inclosa en la llista de municipis amb toc de queda, per tal blindar-se de l’arribada de veïns d’altres poblacions que sí que tenen restringida la mobilitat nocturna. 

La Guàrdia Civil també ha intervingut en diversos botellots a les comarques del sud, en municipis com el Campello, Muro d'Alcoi, Altea o Torrevella, aquests últims amb una menor afluència de persones.

La situació d’aquest cap de setmana contrasta amb el que es va viure divendres i dissabte passat a Torrevella, on es van dissoldre fins a tres botellots, un amb un miler de persones i altres dos amb 400 i 200 respectivament. 

Pel que fa a la província de València l'actuació més destacada es va produir en la zona de la plaça d'Hondures, un punt de trobada d'oci de València, que va ser desallotjada amb l’inici del toc de queda. A les comarques del nord la nit no deixa incidents destacables.

La delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero. ha destacat el treball de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per a evitar la propagació del virus i ha anunciat que es reforçaran els torns de nit en els nous municipis amb la mobilitat nocturna restringida.  

També et pot interessar

stats