Desallotgen dos nous macrobotellots a Torrevella, amb 400 i 200 persones

Les forces de seguretat han intervingut aquesta matinada quatre botellots massius a la Marina Alta, tres a Moraira i un a Benissa

Un grup de joves fent botellot
Un grup de joves fent botellot en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Aquest diumenge de matinada les forces i cossos de seguretat de l'Estat han intervingut en dos macrobotellots a Torrevella, al Baix Segura. El més nombrós, amb 400 persones, s'ha detectat a la zona de les piscines naturals del passeig de Juan Aparicio. L'altre es trobava al dic de llevant del port Marina Salinas, amb 200 persones i d'operació ha acabat amb 23 denúncies de la Policia a alguns assistents.

Amb aquests ja són tres les concentracions massives de gent el mateix cap de setmana a Torrevella. Ahir ja se n'havia desallotjar un altre de 1.000 persones, que consumien alcohol a la via pública a les dues de la matinada.

Durant la nit les autoritats també han dissolt quatre concentracions no permeses a la Marina Alta: dues a Benissa i dues més a Moraira.

A Benissa la Guàrdia Civil ha intervingut un domicili particular a la partida de la Paratella, on hi havia 150 persones i ha dissolt un grup de 80 persones que es preparaven per anar a un botellot a la platja del Portet de Moraira.

En aquesta població s'han desallotjat dos concentracions, una a la platja de l'Ampolla, amb 50 persones, i una altra a la platja del Portet, amb 120.

55 sancions a la província de València 

A la ciutat de València s'han interposat 55 sancions per incompliment de les restriccions a la mobilitat nocturna. A la resta de la província, les autoritats han multat a 116 persones en el que va de cap de setmana a les localitats de Gandia (15) ,Mislata (8), Burjassot (7), Paterna (6) i Xirivella (2). 

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha assegurat que el servei ha estat dins de la normalitat i ha avançat que mig centenar de rastrejadors militars s'han incorporat a la base militar de Bètera "per a accelerar el control de la pandèmia" . 

També et pot interessar

stats