Desallotgen un macrobotellot de vora un miler de persones a Torrevella

El primer divendres amb el nou toc de queda ha sumat 61 sancions a la província de València

Botellot amb restriccions
Imatge d'arxiu d'un botellot

Les forces i cossos de seguretat van desallotjar anit diversos botellots a la Comunitat Valenciana. A Torrevella (Baix Segura) els agents han hagut d’intervindre per a posar fi a la concentració il·legal de vora un miler de persones que consumien alcohol a la via pública a les 2 de la matinada. La delegació del govern ha informat que durant els desallotjaments no s’han produït incidents descatables. 

Pel que fa a la ciutat de València, a la zona de la plaça d'Hondures no es va detectar una afluència massiva de persones, com havia denunciat el veïnat en les setmanes anteriors. Així doncs, a l'hora del toc de queda les patrulles de la Policia Local van desallotjar la plaça sense incidents.

Aquest és el primer cap de setmana en el qual està limitada la mobilitat nocturna en 32 municipis valencians després que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) donara el vistiplau a aquesta mesura per a reduir els contagis.

A la província de València, la Policia Nacional ha sancionat un total de 61 persones per incomplir les restriccions de mobilitat nocturna: 18 a València, 14 a Burjassot, 8 a Gandia, 7 a Mislata, 6 a Paterna, 5 a Xirivella i 3 a Quart de Poblet.

La delegació del govern ha reforçat els torns de nit de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil per a incrementar la vigilància i garantir el compliment de les mesures.

També et pot interessar

stats