Veïns, restauradors i l'Ajuntament de València busquen solucions al problema del botellot de la plaça d'Hondures

El consistori destaca que la solució no és policial i el sector de la restauració opina que la solució vindrà quan es normalitzen els horaris nocturns, mentre que els veïns demanen investigar xarxes que venen beguda barata

Botellots i batalles a plaça Hondures, València
Botellots i batalles a plaça Hondures, València

Per a evitar imatges de botellot i descontrol que des del primer cap de setmana sense toc de queda, es poden veure al barri d'Hondures de València, aquesta vesprada s’han reunit el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, amb la Federació d’Associacions de Veïns de València, veïns dels barris de Ciutat Jardí, plaça d’Hondures i els representants del sector de la restauració, com la Federació d'Empresaris d'Hostaleria de València (FEHV) i de la Coordinadora d'Hostaleria dels Barris de València.

Zones com la plaça d'Hondures de la ciutat de València s'han convertit en l'epicentre de la festa, amb voreres plenes de gots, pots i botelles.

Els responsables municipals han volgut deixar clar que la solució no és policial. D'altra banda, el sector de la restauració opina que la situació millorarà quan es normalitzen els horaris nocturns. Per la seua banda, els veïns denuncien la proliferació al barri d'un tipus de negoci "dirigit per bandes organitzades, que ven beguda molt barata" i per la qual cosa demanen una "investigació policial" que permeta conéixer amb detall quina és la situació real i la problemàtica d'orde públic que hi existeix al barri.

També et pot interessar

stats