Vandalisme a València en el primer cap de setmana sense toc de queda

En altres ciutats com Alacant també s'han registrat incidents relacionats amb el consum d’alcohol al carrer

Destrosses als Xiringuitos durant el cap de setmana

Aquest cap de setmana, el primer sense toc de queda a la Comunitat Valenciana, s’han produït diversos botellots a la platja de la ciutat de València i hi ha hagut actes vandàlics que han generat desperfectes i brutícia en instal·lacions de la costa.

La Policia Local de València ha rebut un avís de Mar i Ombra, l’empresa encarregada de gestionar les platges, perquè ha trobat destrosses valorades en 15.000 euros, a més d’haver patit el robatori de neveres, menjar i altres elements. “No entenem com les persones es diverteixen a través de la destrucció de la propietat aliena” ha afirmat Esther Calero, la propietària.

Aquests fets tenen lloc després dels aldarulls a la plaça d'Hondures de València on el veïnat s'ha queixat del soroll dels botellots fins a les 3 de la matinada i s'ha despertat aquest diumenge amb les voreres del carrer plenes de gots, pots i botelles.

A la ciutat d’Alacant, la Policia Municipal va dissoldre un botellot de 40 persones, tot i que l'acció va continuar a la platja. De les 75 actes alçades, 60 eren per consum d'alcohol a la via pública.  

El Partit Popular demana més control

El Partit Popular de València ha denunciat el "descontrol” d'aquests botellots en tota la ciutat i acusa el consistori de no invertir correctament els 90.000 euros de pressupost per a desenvolupar una ordenança municipal per a evitar-los. “No té sentit que l'esquerra mantinga restriccions a l'oci nocturn i no es lluite contra el botellot” ha manifestat Santi Ballester, regidor del partit.

També et pot interessar