Una carrera popular dificultarà l’accés a 10.000 opositors de Sanitat a València

Durant tot el matí hi haurà grans afectacions en la circulació i l’estacionament als voltants de Blasco Ibáñez

Oposicions, en una imatge d'arxiu
Més de 20.000 opositors estan cridats a presentar-se a les oposicions de Sanitat / GVA

Més de 20.000 persones estan cridades aquest diumenge examinar-se en les oposicions convocades per la Conselleria de Sanitat Universal per a aconseguir una de les 2.737 places de tècnic en cures auxiliars d’infermeria (TCAI).

D’aquestes, 10.808 opositores i opositors estan convocats a les proves que tindran lloc a la ciutat de València, en els campus universitaris de Tarongers i en les facultats de Geografia i de Filologia del campus de Blasco Ibáñez.

És en aquesta localització on es coincidirà amb l’epicentre de la desena carrera popular de la Universitat de València, que donarà el tir d’eixida a les 9:00 hores i que recorrerà l’avinguda del Primat Reig fins al passeig de l’Albereda, passant abans per l’avinguda Blasco Ibáñez.

Recorregut de la 10a carrera popular de la UV i localització dels aularis afectats
Recorregut de la 10a carrera popular de la UV i localització dels aularis afectats / GVA

El circuit té una distància de 5,5 quilòmetres i s’espera la participació d’unes quatre mil persones. La primera arribada a la meta està prevista a les 9:20 hores i l’última al voltant de les 10:20 hores. Aquest esdeveniment esportiu afectarà directament els accessos a diversos aularis on tindran lloc les proves.

Des de Sanitat demanen que les persones participants “prenguen les mesures oportunes per a acudir a la convocatòria a l’hora estipulada, amb atenció al trànsit” i recorden que l’accés estarà obert des de les 9:30 hores fins a les 10:00 hores, moment d’inici de les proves. Així mateix, recomanen l’ús del transport públic per a accedir a les proves.

També et pot interessar

stats