Un projecte de detecció d’incendis valencià, seleccionat per la NASA

L’agència espacial l’ha triat entre 187 projectes presentats per ciutats de tot el món.

Un projecte de detecció d’incendis valencià, seleccionat per la NASA
Un projecte de detecció d’incendis valencià, seleccionat per la NASA

Un equip de Sic Parvis Magna, l’acceleradora corporativa de Global Omnium, s’ha proclamat vencedor del Spaceapps Challenge que la NASA ha organitzat aquest cap de setmana en les instal·lacions de Les Naus a València, amb el projecte Sofia (Social Fire Alarm), una eina basada en l’anàlisi de dades, acció social, realitat augmentada i machine learning per a detecció d’incendis.

En un esdeveniment mundial en què han participat simultàniament equips de 187 ciutats de tot el món, la NASA va plantejar buscar solucions per a detectar ràpidament incendis.

Segons l’equip guanyador, “48 hores de dur treball i molt poc o gens de descans, així com una magnífica connexió entre els integrants de l’equip, han sigut les claus per a aconseguir el primer premi d’aquest super hackathon a més d’haver rebut el premi a la millor anàlisi de dades i a la millor presentació”.

Després de véncer en l’Spaceapps Challenge de València, l’equip de l’acceleradora corporativa de Global Omnium és un dels 25 finalistes de tot el món, i ara ha de presentar durant la setmana que ve un vídeo informatiu de 30 segons que explique la solució Sofia, que serà avaluat directament per membres de la NASA.

El Space Apps Challenge és un hackathon global de 48 hores per a persones que desenvolupen, dissenyen, del món científic i de l’enginyeria, emprenedors i emprenedores i per a estudiants.

També et pot interessar

stats