Un home assassina la seua parella de 35 anys a Torrevella

L'agressor ha sigut detingut per un presumpte delicte de violència de gènere

Un moment del minut de silenci en protesta contra l'assassinat d'una dona a Torrevella
Un moment del minut de silenci en protesta contra l'assassinat d'una dona a Torrevella / À Punt NTC

Una dona de 35 anys ha mort presumptament assassinada per la seua parella la matinada d'aquest dissabte a Torrevella, segons han confirmat fonts de la delegació del govern.

L'home s'ha personat a les dependències de la Guàrdia Civil de Torrevella a les 7:15 hores per a comunicar que la parella sentimental estava inconscient després d'una agressió que segons ell havia sigut mútua. Els agents han acudit al domicili i han comprovat que allí es trobava el cos sense vida de la dona.

L'home ha sigut detingut per un presumpte delicte de violència de gènere. En cas de confirmar-se com a cas de violència masclista, aquesta seria la cinquena víctima mortal a la Comunitat Valenciana el 2021 i la que fa 41 a l'estat espanyol.

La víctima tenia una filla d'uns tres anys que, en el moment de l'agressió, es trobava en casa d'uns familiars. Tot i que no hi havia denúncies prèvies, cal recordar que el fet que no s'haja presentat una denúncia formalment no implica que no s'hagen produït situacions de maltractament o violència masclista.

L'Ajuntament de Torrevella ha convocat un minut de silenci aquest diumenge al migdia en protesta per l'assassinat. En l'acte han participat col·lectius feministes de la ciutat i la majoria de les forces polítiques al consistori. No hi ha hagut presència ni de Ciutadans ni de la regidora no adscrita que es va presentar com a candidata de Vox.

Vives Ens Volem Baix Segura, una plataforma que va nàixer el 2018 per a lluitar contra la violència de gènere, ha demanat més recursos en l'àmbit municipal per a fer front a aquesta violència estructural, alhora que ha reconegut els avanços fets al conjunt de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats