El TSJCV ratifica els 18 anys de presó per a dos dels condemnats per la violació grupal de Callosa d’en Sarrià

El tribunal considera que sí que hi va haver intimidació ambiental dels processats cap a la víctima, que estava tancada amb els quatre agressors

Manifestant aquest 7 de gener a Callosa d'en Sarrià
La violació grupal de Callosa d'en Sarrià va motivar concentracions de condemna com la de la imatge / À Punt NTC
10 de febrer 2022 - 07:47

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha confirmat les condemnes per als dos acusats de la violació d'una jove de Callosa d'en Sarrià que havien recorregut contra la sentència i ratifica la pena de 18 anys de presó per la violació en grup que van cometre el dia de Cap d'Any de 2019. Els altres dos joves condemnats a 14 anys de reclusió no van recórrer en mostrar-se conformes amb la sentència.

Ara, la nova resolució judicial del TSJCV descarta els arguments de les defenses dels dos acusats que sí que van recórrer i els condemna a pagar les costes, segons publica el diari Información.

El TSJCV confirma que va haver-hi intimidació ambiental dels implicats cap a la víctima en la violació en grup. Assenyala que les agressions sexuals es van produir en espais on la xica estava tancada amb els quatre acusats.

Els quatre processats ja van veure rebaixada la condemna després de declarar-se culpables, demanar perdó a la víctima i indemnitzar-la pels danys morals. Però, dues de les defenses van recórrer contra la sentència argumentant que el tribunal havia aplicat malament els agreujants. Arguments que ara el TSJCV ha desestimat, tot i que la sentència no és ferma i és possible presentar recurs davant del Tribunal Suprem.

També et pot interessar

stats