Troben el cadàver d’un bussejador a la costa de Cullera

La investigació de la Guàrdia Civil sembla indicar que la mort és conseqüència d'algun contratemps que l'home va tindre en l'aigua.

Entrada al port de Cullera
Entrada al port de Cullera

Un grup de pescadors ha trobat aquest divendres el cadàver d’un bussejador aficionat a Cullera quan treballaven a tres milles de la costa. La trobada ha sigut al voltant de les 8:30 hores, en el moment en què els homes arreplegaven les xarxes de pesca, i s’han adonat que dins hi havia una forma de grans dimensions.

Fins a l’indret s’han desplaçat efectius de la Guàrdia Civil per a intentar aclarir les causes de l’accident i esbrinar com ha pogut arribar el bussejador a aquest lloc. Fonts de la Guàrdia Civil han informat que els familiars de la víctima, un home de 50 anys, havien denunciat la desaparició perquè li havien perdut la pista dijous. 

L'home, que estava de vacances en la zona amb la família, va cridar per última vegada la dona al voltant de les 17.30 hores de dijous per dir-li que tornaria prompte. Havia eixit amb un vaixell. En no saber res d'ell durant tota la nit, el germà i el fill en van denunciar la desaparició en la comissaria de Cullera a primera hora de divendres. 

Pel que sembla, la mort no s'hauria produït per causes naturals, sinó per algun contratemps que suposadament l'home va tindre a l'aigua. La víctima era de nacionalitat espanyola, estava prejubilat i practicava el busseig de forma habitual. 

També et pot interessar

stats