Troben ADN de la víctima de la brutal violació d’Igualada en casa de l’acusat

El cap dels Mossos d’Esquadra confirma que hi havia restes biològiques de la menor en una jaqueta de l’home, en presó provisional des de dissabte

L'acusat de la violenta violació en un trasllat policial el 21 d'abril
L'acusat de la violenta violació en un trasllat policial el 21 d'abril / Enric Fontcuberta (Efe)

Els investigadors han confirmat que hi ha ADN de la víctima en els objectes que hi havia en casa de l’acusat de violar una menor a Igualada fa sis mesos, segons ha confirmat el comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Josep Maria Estela, en una entrevista en Rac1.

Concretament, l’ADN l’han trobat en una jaqueta del jove de 20 anys i amb antecedents policials per delictes sexuals en l’àmbit familiar.

Els agents van escorcollar el pis de l’acusat durant més de set hores. De la vivenda es van emportar diverses caixes amb material. Els fets van ocórrer l’1 de novembre en l’eixida d’una discoteca d’Igualada, quan la menor, de 16 anys, anava cap a l’estació de tren.

L’acusat està en presó provisional, comunicada i sense fiança, des de dissabte, després d’haver comparegut davant el jutge, moment en què no va voler declarar.

També se l’investiga per temptativa d’assassinat per la brutalitat de l’agressió, atesa la brutalitat amb què va agredir la víctima, a la qual van trobar amb una fractura al crani i inconscient. 

També et pot interessar

stats