Tres pacients continuen a La Fe de València per l’incident ferroviari en l’incendi de Begís

Donen d'alta una dona ingressada amb fractura al turmell

El tren on es va viure l'incident, aquest dimarts
El tren on es va viure l'incident, aquest dimarts / À Punt NTC

Tres pacients continuen a l’Hospital La Fe de València a causa de l’incident ferroviari que es va originar durant l’incendi de Begís, segons ha informat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública aquest dilluns. Es tracta d’una dona de 62 anys que va ingressar en estat greu, una altra dona de 43 anys (que també tenia pronòstic greu) i un home de 48 anys amb pronòstic moderat.

Diversos passatgers van resultar ferits, alguns greus amb cremades i hospitalitzats, en eixir del comboi, que va retrocedir sobre la marxa per a evitar quedar rodejat de flames.

Pel que fa a la dona que estava ingressada a l’Hospital General de València, amb una fractura al turmell, l'han donada d’alta, segons ha indicat Sanitat.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha demanat aquest dilluns no fer "confrontació partidista" respecte a l'incident del tren a Begís, que en aquests moments investiga la policia judicial, i ha assegurat que "el govern actuarà amb la màxima responsabilitat i amb absoluta transparència".

També et pot interessar

stats