Tres detinguts per l'assassinat del veí de 77 anys de Sempere

Els sospitosos, de 46, 35 i 19 anys, estan a la presó i a un centre de menors per qüestions relacionades amb el robatori d'un altre habitatge a Xàtiva, l'endemà de l'homicidi, l'abril de 2023

L'habitatge de la víctima amb el precinte policial
L'habitatge de la víctima amb el precinte policial / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha detingut tres homes amb relació a l'assassinat de Ramón Úbeda, un veí de 77 anys de Sempere (Vall d'Albaida), que va ser torturat al seu domicili abans de perdre la vida, el 4 d'abril de 2023.

Els detinguts tenen 46, 35 i 19 anys. Han sigut notificats a la presó de Picassent i un centre de menors, on complien pena per altres delictes, inclòs el robatori a un habitatge a Xàtiva (Costera) la nit posterior al crim de Sempere. La investigació policial ha trobat una connexió entre els dos assalts, segons fonts del cas consultades per À Punt. Les mateixes fonts emmarquen l'homicidi en un possible robatori que "se'ls hauria enfugit de les mans". En les pròximes hores passaran a disposició del jutjat d'instrucció número quatre d'Ontinyent.

Els arrestos aporten llum a un cas que ja havia complit un any sense que transcendiren novetats en la investigació.

A Úbeda el van colpejar i li van fer cremades al cos mentre el tenien nugat. Un any abans, uns encaputxats l'havien apallissat en un altre assalt, en què van regirar el domicili una furgoneta buscant els seus diners, segons va explicar a À Punt l’alcaldessa de Sempere, que amb poc menys de quinze veïns i veïnes, és el municipi menys poblat de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats