La Guàrdia Civil investiga la mort violenta d'un veí de Sempere, una localitat de menys de trenta habitants

A l'home, de 77 anys, el van trobar mort dimecres a la nit a sa casa, una de les poques habitades al municipi de la Vall d'Albaida

A la porta de l'església els habitants de Sempere guarden un minut de silenci pel seu veí / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
07 d'abril 2023 - 13:53 Actualitzat: 07 d'abril 2023 - 21:37

L'equip d'homicidis de la Guàrdia Civil de València investiga la mort violenta d'un veí de Sempere (Vall d'Albaida) de 77 anys, que van trobar a sa casa aquest dimecres a la nit, segons han confirmat a À Punt fonts de l'institut armat.

La mort ha consternat el municipi, un dels menys poblats de la comarca, on viuen menys de trenta persones. La cotxera de la víctima, tot el dia oberta, va alertar el veïnat. Trobaren l'home estés a terra i l'habitatge rebolicat, amb signes d'un possible robatori. El jutjat de guàrdia d'Ontinyent ha decretat el secret del sumari.

L'alcaldessa, María Dolores Ortolá, ha expressat la "commoció" i la "por" que senten els veïns del poble, de menys de trenta habitants, i habitualment "molt tranquil". La primera edil ha assenyalat que el mort, "un home senzill", era una persona coneguda en el municipi i vivia només en una de les cases. Es dona la circumstància que anteriorment havia denunciat un parell de robatoris a les seues propietats, ha manifestat.

Ortolá ha dit que van descobrir el cadàver després que un treballador del centre de dia d'una localitat pròxima va advertir que la porta de la cotxera de la casa d'aquest veí es va mantindre oberta durant tot el dia. Quan, estranyat, va estar al domicili, va descobrir el cos i que l'interior de l'habitatge estava "tot per l'aire", segons ha descrit l'alcaldessa, que va acudir ràpidament a la casa en quedar avisada. Els veïns guardaran un minut de silenci durant els oficis religiosos de Setmana Santa de hui i de demà dissabte.

També et pot interessar

stats