Els transportistes col·lapsen València per a reivindicar millores laborals

Quasi un centenar de camions han participat en la manifestació, on s'han pogut llegir lemes com "Si el govern no pren mesures, el país es paralitza"

Manifestació de transportistes a València
Manifestació de transportistes a València / À Punt NTC

Més de 90 camions han pres aquest matí el passeig de l'Albereda de la ciutat de València per a protestar contra la precarietat del sector. Entre les demandes principals està la possibilitat de jubilar-se als 60 anys, ja que la seua feina és considerada d'alt risc, i que els reconeguen les malalties derivades de la professió, així com els accidents de trànsit.

També sol·liciten un conveni nacional perquè no hi haja desigualtats salarials depenent de l'àrea geogràfica, i major seguretat en àrees de descans i polígons industrials.

Entre els lemes de la protesta s'ha pogut llegir: "Si el govern no pren mesures, el país es paralitza". Precisament, el 5 de març hi ha prevista una reunió a Madrid convocada per la plataforma nacional, on abordaran aquestes demandes i decidiran si convoquen una gran aturada a escala nacional, ja que afirmen que "la situació és insostenible".

També et pot interessar

stats