Tanquen un local d’Oriola on hi havia 100 persones que ballaven sense mascareta, i detenen el propietari

Els agents van demanar la documentació al propietari, però no la va aportar. Finalment el van detindre per un presumpte delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat

Porta de l'establiment situat a la pedania de La Aparecida

L'Ajuntament d'Oriola, al Baix Segura, ha tancat provisional un establiment situat a la pedania de La Aparecida, per permetre una festa amb un centenar de persones que estaven ballant sense mascareta i consumint begudes a la barra, durant la matinada del 29 d’agost. El local no tenia la llicència d'obertura, incomplia l'horari de tancament i no respectava les mesures sanitàries contra el coronavirus.

Va ser el veïnat qui va alertar la Policia Local, que es va personar a les 4 de la matinada i va desallotjar el local. Els agents van informar l'amo en repetides ocasions que s'estava fent un incompliment greu i li van requerir la documentació, però no la va aportar, per la qual cosa la patrulla va alçar una acta denúncia.

A les 5:45 hores es van tornar a rebre queixes veïnals sobre el mateix local. Per això es va tornar a desplaçar la Policia Local d'Oriola, acompanyada per agents de la Policia Nacional. Una vegada allí van tindre un nou desacord amb el propietari, que va quedar detingut per un presumpte delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat.

També et pot interessar

stats