El Suprem decidirà el 17 de setembre si es condemna Palma a tres presons permanents revisables

La sala penal ha admés a tràmit els recursos de les acusacions i de la defensa contra la sentència a Palma per la mort de Marta Calvo, Arliene Ramos i Lady Marcela Vargas

Jorge Ignacio Palma, en un moment de la seua declaració en el juí
Jorge Ignacio Palma, en un moment de la seua declaració en el juí / Biel Aliño (EFE)

La sala penal del Tribunal Suprem ha admés a tràmit els recursos presentats per les acusacions i per la defensa contra la sentència a 159 anys i 11 mesos de presó a Jorge Ignacio Palma per la mort de Marta Calvo, Arliene Ramos i Lady Marcela Vargas i per l'intent d'assassinat de sis dones més en trobades sexuals amb cocaïna, segons han informat fonts pròximes al cas. El Suprem decidirà el 17 de setembre si es condemna Palma a tres presons revisables.

L'Audiència Provincial de València va condemnar Palma l'1 de setembre del 2022. La magistrada redactora de la sentència, Clara Bayarri, va confirmar el veredicte de culpabilitat que va determinar el jurat popular el 22 de juliol d'eixe any, però no va aplicar la pena màxima, la presó permanent revisable, que demanaven les acusacions. I, el març del 2023, la sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) va confirmar la sentència de l'Audiència de València i va desestimar els recursos de les acusacions particulars, en els quals demanaven que s'imposara al penat la presó permanent revisable.

En tot cas, la família de Marta Calvo va deixar clar des del primer moment el seu desacord amb la sentència. En eixe sentit, la mare de la jove va deixar clar que no pararia fins a aconseguir la presó permanent revisable.

Així mateix, la Fiscalia del Suprem va anunciar fa uns mesos que estava d'acord a demanar la presó permanent revisable per a Palma.

També et pot interessar

stats