'Sidós, maricó de merda': cinc homes ataquen un jove a València

L’agressió homòfoba s’ha produït aquest dimecres a la nit, quan un grup de desconeguts va pegar puntades i una punyada a un home gai al carrer

Imatge d'arxiu d'una pancarta en la protesta contra l'assassinat homòfob de Samuel Luiz a Madrid
Imatge d'arxiu d'una pancarta en la protesta contra l'assassinat homofòbic de Samuel Luiz a Madrid

Un jove valencià ha denunciat una agressió LGTBI-fòbica que va ocórrer aquest dimecres a la nit a la ciutat de València. La víctima, que ha compartit el seu testimoni en les xarxes, ha explicat que quan tornava a casa es va trobar amb un grup de joves que no coneixia.

Cinc homes entre 25 i 30 anys el van agredir al crit de "sidós" i "maricó de merda" i un d’ells, amb una punyada, el va tirar a terra. Una vegada va caure, li van pegar puntades durant aproximadament un minut, fins que les llums d’un cotxe els va fer fugir.

Després de l’agressió, el jove gai va telefonar a la Policia Nacional per a denunciar els fets, i li va indicar que havia d’acudir a un hospital per a obtindre un part de lesions que acompanyara la denúncia. 

La punyada li va provocar una inflamació a la galta i les puntades lesions lleus a les cames, però la víctima ha contat que es troba afectat psicològicament i contar la seua experiència li provoca molta ansietat.

Aquest jove, però, ha volgut visibilitzar la seua denúncia perquè considera que "encara ens queda molt per fer com a col·lectiu i com a societat". Així, ha animat altres possibles víctimes de violència LGTBI-fòbica a denunciar les agressions: “Fem que se’ns escolte d’una puta vegada”. 

També et pot interessar

stats