Quin serà el ninot indultat de les Falles 2021?

A les 10:30 h d'aquest dimecres es farà públic el nom de la peça guanyadora

Arriben els últims ninots candidats a l'indult del foc / À Punt NTC

Amb la Plantà de totes les falles infantils (a les 8:00 h d'aquest dimecres) dues hores després serà clausurada l'Exposició del Ninot. I només mitja hora després es farà públic el nom de la peça guanyadora: el ninot indultat per votació popular, que passarà a formar part del Museu Faller de València.

Les diferents comissions arreplegaran els ninots una vegada conegut quin és el ninot indultat del 202. A diferència d'altres anys, per a l'arreplegada dels ninots aquest setembre de 2021 s'haurà de desfilar en grups màxims de deu persones i fer-ho de manera escalonada, segons l'horari que tinga assignat cada falla, d'acord amb la normativa establerta per la Conselleria de Sanitat Universal.

Calendari d'actes del dimecres 1 de setembre

  • 8:00 h. Plantà de totes les falles infantils
  • 10:00 h. Clausura de l'Exposició del Ninot
  • 10:30 h. Lectura del veredicte popular i proclamació del ninot indultat del 2021
  • 11:00 h. Recollida de ninots per part de les comissions (fins a les 20:00 h)
  • 14:00 h. Mascletà des de diferents punts de la ciutat
  • 23:00 h. L'Alba de les Falles en tota la ciutat

Les Falles, per À Punt

Els valencians i les valencianes tenen l'oportunitat de viure aquestes Falles atípiques i pandèmiques des de primera fila amb la programació especial d'À Punt. Mentre que al carrer tots els actes estaran marcats per l'obligació de portar mascareta i mantenir la distància de seguretat, a casa es pot gaudir de la festa des de ben a prop i amb tota la comoditat a través de les càmeres d'À Punt, la televisió de referència de les Falles.

També et pot interessar

stats