Almirall Cadarso-Comte d'Altea guanya el ninot indultat infantil de les Falles 2021

La peça està feta per l'artista Enric Ginestar Morán i ha rebut 4.160 vots

Moment en què Carlos Galiana, regidor de Cultura Festiva de València, comunica la decisió. Falla Almirall Cadarso-Comte d'Altea / À Punt

El ninot indultat infantil de les Falles més atípiques correspon a la falla Almirall Cadarso-Comte d'Altea, de l'artista Enric Ginestar, que ha rebut 4.160 vots.

El ninot indultat es tria per votació popular. La peça no serà devorada pel foc i passarà a formar part del Museu Faller de València.

Una imatge del ninot indultat infantil 2021
Una imatge del ninot indultat infantil 2021 / À Punt NTC

Ara, les diferents comissions falleres hauran de passar per l'antic Pavelló Alinghi, a la Marina Sud, per a arreplegar el seu ninot i plantar-lo en la falla, des de les 11:00 h fins a les 20:00 h d'aquest dimarts. A diferència d'altres anys, aquesta vegada hauran de desfilar en grups d'un màxim de deu persones, i hi aniran de manera escalonada, segons l'horari que tinga assignat cada comissió, d'acord amb la normativa establida per la Conselleria de Sanitat Universal.

Enguany, la Cremà tindrà lloc el 5 de setembre i serà més prompte que mai per a complir amb les restriccions sanitàries contra la Covid-19. Així, està previst que comence a les 20:00 h amb les falles infantils; mitja hora després per la guanyadora del primer premi de la Secció Especial; i una hora més tard per la falla municipal. Pel que fa a les falles grans, es cremaran a partir de les 22:00 h, i no a la mitjanit, com marca la tradició. La guanyadora del premi com a millor falla de València es cremarà a les 22:30 hores, mentre que a la falla gran de la plaça de l'Ajuntament li arribarà el torn a les 23:00 hores.

També et pot interessar

stats