Segona denúncia per agressió homòfoba a València en cinc dies

La Policía Local de València ha posat en marxa una investigació per un presumpte delicte de lesions i d’odi i tracta de localitzar l'agressor a partir de les descripcions físiques que ha facilitat la víctima

Imatges de la manifestació en suport de Samuel, assassinat en un crim homòfob a Galícia
Imatges de la manifestació en suport de Samuel, assassinat en un crim homòfob a Galícia / EUROPA PRESS

Un home de 32 anys ha posat una denúncia per agressions homòfobes després de rebre una pallisa quan besava la parella mentre estava amb un grup d'amics. Els fets van passar al costat de la fira d’atraccions, a l’antic llit del riu Túria de València, la nit d'aquest dijous.

L’agressor va tirar a terra el xic mentre cridava frases com "Que esteu a Espanya, maricons de merda!" i "Què feu? A Espanya els homes no fan aquestes coses", mentre li provocava lesions de diversa consideració. Finalment, l'atacant va fugir.

La víctima va acudir amb un part de lesions a la Policía Local de València, que ha posat en marxa una investigació per un presumpte delicte de lesions i d’odi i mira de trobar l’autor a partir de les descripcions físiques que ha facilitat l’agredit.

Aquesta és la segona denúncia per agressions homòfobes els últims cinc dies, després que deu persones donaren una pallisa a dos joves de 21 anys dissabte passat a l'avinguda de Blasco Ibáñez. El passat 24 de juny, durant la Nit de Sant Joan, un altre jove de 17 anys va ser insultat i brutalment colpejat quan anava caminant per la zona universitària de València agafat de la mà d’un amic.

Aquest diumenge, Orgull Crític ha convocat una manifestació a la plaça de l’Ajuntament de València a les 20:00 hores per denunciar l’augment d’agressions al col·lectiu LGTBIQ+, que s’han intensificat arran de l’assassinat del jove Samuel Luiz a la Coruña.

També et pot interessar

stats