El segon operatiu especial a la Coma de Paterna acaba amb 23 actes per tinença d’armes i cinc per falta de respecte a les autoritats

La Policia Nacional deté un home per atemptar contra els agents que van estar al barri durant una hora

Dos dels agents de la policia nacional que participaven en la operació especial que ha desplegat al barri
Dos dels agents de la Policia Nacional que participaven en l'operació especial que ha desplegat al barri / Europa Press

El segon operatiu de la Policia Nacional al barri de la Coma de Paterna ha acabat amb 23 actes per tinença d'armes, nou per drogues, cinc per falta de respecte, així com un home detingut per atemptar contra l’agent de l'autoritat. En aquest dispositiu especial, que es va dur a terme durant poc més d’una hora dimecres de vesprada, també es va identificar 228 persones i 46 vehicles inspeccionats.

Amb batudes com aquestes, la policia pretén "mantindre i, si és procedent, restablir la seguretat ciutadana i donar resposta als incidents violents ocorreguts en les últimes setmanes", segons han informat fonts d’aquest cos policial.

Entre aquests incidents destaquen les amenaces que reben els empleats del centre de salut situat en aquest barri o els quatre ferits per arma blanca després d'una batussa entre membres de dues famílies.

Fa tan sols una setmana, un altre dispositiu desplegat per la Policia Nacional es va saldar, en tan sols 45 minuts, amb 34 actes per tinença de substància estupefaent i 18 més per tindre armes blanques, a més de 147 persones identificades i 26 vehicles inspeccionats.

Precisament, dilluns va reobrir el centre de salut del barri després d’estar tancat dotze dies per les baixes laborals dels professionals que treballen allí arran de les agressions i les amenaces que han rebut per part d’alguns usuaris.

També et pot interessar

stats