Sanitat reobri el consultori de Port Saplatja després de traslladar un metge des d'un altre centre

El centre sanitari va haver de tancar dilluns per falta de personal, ja que l’únic metge es troba de baixa

Port Saplatja
Vista de Port Saplatja, en una imatge d'arxiu / Ajuntament d'Alboraia

Sanitat ha reobert aquest dimarts el consultori de Port Saplatja, a Alboraia (Horta Nord), després de desplaçar un facultatiu del centre de salut d’Els Furs, que es farà càrrec de l'assistència sanitària en aquest punt fins a la tornada del metge.

Així ho ha anunciat la directora general d'Atenció Primària, Eva Suárez, que ha subratllat la gestió de la Conselleria de Sanitat i del departament de salut de l'Hospital Clínic per tal de reobrir el consultor, tancat dilluns.

"Des de la Conselleria de Sanitat som conscients de les molèsties que genera la falta de professionals en l'atenció i estem treballant intensament perquè tots els ciutadans de qualsevol zona de la nostra Comunitat Valenciana reben l'assistència sanitària que necessiten", ha apuntat.

L'Ajuntament d'Alboraia va criticar aquest dilluns en les xarxes socials el tancament del centre de salut de Port Saplatja, en principi fins un altre avís, i va reclamar a Sanitat l'obertura "immediata" de la instal·lació amb personal sanitari.

L'alcalde, Miguel Chavarría, va manifestar el "rebuig" a aquesta decisió "unilateral" de la Conselleria de Sanitat, a la qual va acusar de deixar part dels veïns "sense atenció mèdica pròxima per falta de personal i sense tindre en compte les característiques poblacionals i urbanístiques d'Alboraia".

També et pot interessar

stats