Alboraia reclama a Sanitat l'obertura del centre de salut de Port Saplatja

El consultori va tancar dilluns "fins a un altre avís i de manera unilateral" per falta de personal

Centre de salut Els Furs, Alboraia
Els Furs, un dels tres centres de salut d'Alboraia als quals s'ha derivat els pacients de Port Saplatja / Ajuntament d'Alboraia

L'Ajuntament d'Alboraia demana a la Conselleria de Sanitat que reòbriga el centre de salut de Port Saplatja, tancat de manera provisional aquest dilluns.

L'alcalde de la localitat, Miguel Chavarría, ha rebutjat el tancament del centre sanitari i reclama la seua obertura immediata, en tant que la Conselleria sosté que l'absència de l'únic metge —que es troba de baixa per malaltia— és "impossible de cobrir per falta de facultatius disponibles”.

“No entenem que la Conselleria de Sanitat haja deixat part dels nostres veïns i veïnes sense atenció mèdica pròxima per falta de personal i sense tindre en compte les característiques poblacionals i urbanístiques d'Alboraia, especialment amb les millores que havíem estat aconseguint fins ara com la PAC o l'ampliació del de la Patacona", ha lamentat el primer edil a través de les xarxes socials de consistori.

Mentre l’esmentat centre de salut estiga tancat, les consultes mèdiques es realitzaran als altres consultoris del municipi, Racó de Sant Llorenç, els Furs i la Patacona.

Per a facilitar el trasllat als pacients, el consistori recorda que l'autobús municipal és gratuït, de manera que tota persona que necessite arribar als centres sanitaris pot utilitzar aquest mitjà de transport sense cap cost.

També et pot interessar

stats