Sanitat notifica 748 nous contagis i 7 morts a la Comunitat Valenciana

Els hospitals valencians tenen 394 pacients, 94 d'ells a les UCI

Un grup de persones majors de viatje a Benidorm
Un grup de persones majors de viatje a Benidorm / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat aquest dimecres 748 nous contagis per la Covid-19 a la Comunitat Valenciana. Una xifra que, si bé repunta des de l'última actualització (441), cal destacar que, segons les dades d'aquest dimecres, la mitjana a set dies de nous contagis se situa en 658,86 punts, i respecte de l'última actualització mostra una baixada de contagis de 44,14 punts. Aquesta xifra tan baixa no es produïa des de l'1 de juliol (618).

Huit de cada deu persones a vacunar, les majors de dotze anys, ja han rebut la pauta completa, segons les dades de la Conselleria de Sanitat.

Aquest dimecres s'han notificat 394 persones hospitalitzades per Covid-19, tres més que respecte de l'anterior actualització. I a les UCI hi ha 94 persones, una més que ahir. En els últims set dies s'han produït 7 defuncions, segons ha informat Sanitat.

Segons les dades de la Conselleria de Sanitat, actualment hi ha 8.892 casos actius i cap nou brot detectat des de l'última actualització.

Pel que fa a les persones que ja han rebut "almenys" una sola dosi, segons ha informat la consellera Ana Barceló aquest dimecres ja en són 3.958.123, "el 88% de les persones a vacunar".

El nombre de persones que han superat la malaltia des que va començar la pandèmia a la Comunitat Valenciana ascendeix a 496.864 persones.

També et pot interessar

stats