Sanitat dona una segona oportunitat als qui encara no s'han vacunat

Rebran un SMS amb un enllaç per a indicar quina setmana, entre el 23 d'agost i el 19 de setembre, poden vacunar-se

Vacunació a personal educatiu
Una sanitària prepara una vacuna contra la Covid-19

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha llançat una campanya massiva per a donar una nova oportunitat als qui han rebut la telefonada o l'SMS per a vacunar-se contra la Covid-19 però no han acudit a la cita pel motiu que siga. Les persones que es troben en aquesta situació rebran en el mòbil aquest dijous un missatge de text.

L'SMS inclou un enllaç on la persona pot seleccionar, d'entre quatre opcions, la setmana o setmanes que millor s'adapten a la seua disponibilitat. Així, per a interferir el menys possible en l'activitat laboral o en el període de vacances, l'interessat o interessada pot manifestar la seua preferència per qualsevol de les dues últimes setmanes d'agost o per les dues primeres del mes de setembre.

D'aquesta manera, la persona que no s'haja vacunat contra la Covid-19 malgrat haver sigut convocada, rebrà una nova cita per a alguna de les setmanes que haja indicat que està disponible per a la vacunació.

"Cal vacunar-se, per una o un mateix, però també pels altres"

“Aquesta iniciativa tracta de repescar als qui al seu moment no van poder acudir a vacunar-se perquè tenien alguna altra cita ineludible, per motius de salut, perquè tenien dubtes o, simplement, es van despistar. No s'ha de deixar passar aquesta nova oportunitat perquè la vacuna contra la Covid-19 funciona. És la millor forma que tenim per a tallar les cadenes de transmissió del virus i salvar vides”, recorda la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública.

“Cal vacunar-se –afig Barceló– per una o un mateix, però també pels altres. Perquè una persona pot estar sana, contraure la infecció i passar-la de manera asimptomàtica, sense complicacions, però aquesta mateixa persona pot arribar a contagiar algú vulnerable del seu entorn”.

També et pot interessar

stats