Ribó, sobre la celebració de les Falles al setembre: "És indicador que estem eixint del túnel"

L'alcalde de València demana mantindre "totes les responsabilitats" per a continuar fent front a la pandèmia

L'alcalde de València, Joan Ribó
L'alcalde de València, Joan Ribó, en una imatge d'arxiu / À Punt

L'alcalde de València, Joan Ribó, s'ha mostrat "content" que es puguen celebrar les Falles de 2021 encara que "de forma reduïda" perquè això és "un indicador perfecte" que a la ciutat i a la resta de la Comunitat Valenciana s'està "eixint del túnel" que ha suposat la pandèmia de coronavirus en els últims dos anys. 

El regidor s'ha pronunciat així aquest dimecres en la roda de premsa oferida per a presentar els projectes que l'Ajuntament plantejarà per a rebre finançament a través dels fons europeus de reconstrucció post-Covid. "Estic content que tinguem Falles encara que siga d'una forma reduïda. És un indicador perfecte que en aquesta comunitat estem eixint del túnel, amb totes les precaucions", ha manifestat Ribó, que tot i això ha demanat mantindre "totes les responsabilitats" per a continuar fent front a la pandèmia.

El programa de festejos per a les Falles 2021, aprovat aquest dimarts per la Junta Central Fallera (JCF), inclou la Nit del Foc i mascletaes diàries repartides per tota la capital, Nit de l'Albà en totes les comissions falleres, ofrena i Cremà. Activitats que tindran lloc entre l'1 i el 5 de setembre. La proposta de celebrar les Falles en aquestes dates, ha recordat l'alcalde, es va aprovar amb un 93% de suport en el món faller. 

També et pot interessar

stats