Programa de Falles 2021: torns d’Ofrena al matí i mascletà des de diversos punts de la ciutat

L'ha de ratificar l’Assemblea de Presidents i Presidentes, i pot variar segons el context i la situació sanitària

Falles 2020
Falla municipal 2020 / À Punt NTC
18 de maig 2021 - 21:18

La Junta Central Fallera ha aprovat aquest dimarts el programa de festes de les Falles 2021 a València, que haurà de ser ratificat en l’assemblea de presidents i presidents de comissions falleres de la setmana que ve.

El calendari s’inicia el dilluns 12 i el dimarts 13 de juliol, amb la recepció dels ninots per a l'Exposició del Ninot, que s’inaugurarà el 16 de juliol.

El dimecres 1 de setembre serà la plantà de les falles infantils i el dijous 2 de setembre.

L’Ofrena s’iniciarà el 3 de setembre i inclou horari matinal per a algunes comissions el 4 de setembre.

La cremà serà el dia 5 de setembre, diumenge.

A les 22:00 hores es cremaran les falles infantils, a les 22:30 hores la infantil que haja obtingut el primer premi de la Secció Especial i a les 23:00 hores la serà la cremà de la falla infantil de la plaça de l'Ajuntament.

A la mitjanit es cremaran  totes les falles de València i a les 00:30 hores la falla que haja obtingut el primer premi de la Secció Especial. A la 1:00 hores serà la cremà de la falla de la plaça de l'Ajuntament.

En el programa es proposa també que hi haja mascletà “des de diferents punts de la ciutat”, entre l’1 i el 5 de setembre. Així mateix, també proposa que hi haja Nit del Foc en diversos punts de València.

El regidor Carles Galiana ha indicat que aquest programa estarà sotmés a la situació sanitària i haurà d'avalar-lo la Conselleria de Sanitat. 

Document
Programa de festes aprovat per la Junta Central Fallera
Consulta'l

També et pot interessar

stats