Retencions quilomètriques a l’A-3 i l’A-7 per a accedir a Xest

La localitat celebra aquest diumenge el Gran Premi de motociclisme 

Retencions a l'A-3 / DGT

Tal com es preveia, des de primera hora del matí són milers els vehicles que es dirigeixen a Xest, que aquest diumenge celebra el Gran Premi de motociclisme.  

Segons la Direcció General de Trànsit, a les nou del matí les retencions són de fins a set quilòmetres en l’A-3 en direcció a Madrid i, per tant, al circuit Ricardo Tormo.

Les cues arriben a ser de cinc quilòmetres a l’A-7 des de Castelló i Barcelona, per a tota la gent que es dirigeix cap al by-pass per a enllaçar amb l’A-3. 

Al sud, les retencions per als que venen des d’Alacant per l'A-7 eren a les 9 del matí de 2,5 quilòmetres.

Un esdeveniment multitudinari

Xest es prepara per al seu dia fort. Es preveu que més de 100.000 persones acudiran aquest diumenge al Gran Premi de la Comunitat Valenciana, que tanca el Mundial de motociclisme. Algunes previsions xifren en 165.000 les persones que passaran per aquest municipi de la Foia de Bunyol al llarg del cap de setmana, una afluència que generarà un fort impacte econòmic en tota la comarca que podria arribar als cinquanta milions d'euros.

El govern espanyol ha desplegat un equip de seguretat de 2.000 agents de la Guàrdia Civil, un nombre que augmenta en un 20% el de l'any passat. A més, la Direcció General de Trànsit també ha augmentat el control en les carreteres per a garantir la fluïdesa i la seguretat viària i Sanitat Universal ha reforçat el personal sanitari per a l'ocasió.

També et pot interessar

stats