Xest es prepara per a una cita que tindrà un impacte econòmic de cinquanta milions d'euros

Els comerços i l'hostaleria són els grans beneficiats d'aquest mundial postpandèmic

Xest es prepara per a l'arribada d'una allau d'aficionats / À Punt NTC

Xest es prepara per a l'arribada d'una allau d'aficionats i els carrers del municipi es converteixen en un recinte festiu. De fet, esperen un impacte econòmic de cinquanta milions d'euros a la comarca.

L’alcalde de Xest, José Morell, explica que s’espera “una gran afluència, gràcies al fet que no hi ha restriccions i al bon oratge”. Les barres prenen els carrers i es preparen litres de beguda per a calmar la set dels aficionats.

Els comerços i l'hostaleria són els grans beneficiats d'aquest mundial postpandèmic. Ángel Zhou, propietari d’un dels bars de Xest, afirma que “ja tocava, després de tot el que hem passat, la pandèmia... Els hostalers hem patit molt”.

Les previsions apunten que aquest cap de setmana el municipi multiplicarà per deu la seua població. L’alcalde detalla que enguany s'han reforçat les mesures de seguretat per a protegir les zones de gran afluència. A més, s'han habilitat vies d'evacuació per a evitar grans aglomeracions, amb la terrible imatge del succeït a Seül la setmana passada.

Els residents es debaten entre l'alegria o assumir que, si volen tranquil·litat, hauran de marxar del poble. A partir d'aquesta vesprada i fins al diumenge, Xest és per als moters.

També et pot interessar

stats