Rescaten un home a Aiora que havia quedat atrapat per la crescuda d’una rambla

El municipi va registrar este dilluns a la vesprada més de 30 l/m² en pocs minuts

Vista aèria d'Aiora, municipi que este dilluns a la vesprada recollia més de 30 litres per metre quadrat en pocs minuts
Vista aèria d'Aiora, municipi que este dilluns a la vesprada registrava més de 30 l/m² en pocs minuts / Elojodedrone (Facebook Ajuntament d'Aiora)

Les precipitacions que este dilluns a la vesprada agranaven el nostre territori, sobretot l'interior, i que allà on van descarregar les tempestes ho van fer amb intensitat i durant poc de temps, obligava els bombers a rescatar un home que va quedar aïllat en un camí rural de la vall d’Aiora per la sobtada pujada d’una rambla.

L’home que requeria ajuda es va quedar aïllat en un camí del terme d’Aiora, municipi que va arribar a registrar fins a 30 l/m² en pocs minuts, segons els observatoris que hi ha a esta localitat de l’Associació Valenciana de Meteorologia, Avamet.

Tanta quantitat de pluja va provocar la crescuda sobtada d’una rambla —com sol passar en este tipus de llits, que poden passar d’estar secs a acumular grans corrents en pocs minuts— i va fer que l’home quedara atrapat al camí i no poguera eixir pels seus propis mitjans, segons informen des del Consorci de Bombers de València. Els bombers el van rescatar i el van traslladar fins a una zona segura. 

També et pot interessar

stats