Rescaten en helicòpter un home de la torre més alta del castell de Biar

Les dificultats per a baixar el visitant, a qui li ha donat un ictus, han obligat a mobilitzar els mitjans aeris per a traslladar-lo a una ambulància

L'helicòpter s'acosta al castell de Biar per a rescatar l'home i portar-lo fins a una ambulància que l'esperava en un parc / Consorci de Bombers d'Alacant

Els mitjans aeris del Consorci de Bombers d’Alacant han rescatat aquest dimecres un home de la torre de l’homenatge del castell Biar, la més alta d’aquesta fortificació, davant l’expectació dels visitants que aquest dimecres, jornada festiva, visitaven el recinte.

Els bombers han sigut requerits per a rescatar un home de 67 anys a qui li ha donat un ictus tot just quan estava en el punt més alt del castell. Els mitjans sanitaris que han acudit a atendre'l, davant la inaccessibilitat del lloc i després de veure que no podien abaixar-lo per les estretes escales de la torre, han requerit la intervenció d’un helicòpter.

El grup de rescat de muntanya dels bombers ha extret per l’aire l’home i l’ha portat fins al parc de Sant Vicent de Biar, on l’esperava una ambulància per a traslladar-lo a l’hospital. 

També et pot interessar

stats