Rescaten en helicòpter tres senderistes a diverses muntanyes del sud

El Consorci de Bombers d'Alacant ha intervingut aquest diumenge al Puigcampana, el Cabeçó d’Or i la serra d’Oriola

Un helicòpter ha hagut d'intervindre en els tres rescats d'aquest diumenge
Un helicòpter ha hagut d'intervindre en els tres rescats d'aquest diumenge / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Aquest diumenge s’ha saldat amb tres persones ferides, un corredor i dos senderistes, a diverses muntanyes de les comarques del sud, segons informa el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant. En els tres casos ha hagut d’intervindre un helicòpter de rescat.

La primera de les intervencions, a les 11:00 hores, ha comportat el rescat d'un corredor al bancal del Moro al Puigcampana, que hauria patit un trencament de fibres al quàdriceps i que ha hagut de ser evacuat amb l’helicòpter i transferit a una ambulància de suport vital bàsic.

D’altra banda, a quatre quilòmetres del cim del Cabeçó d’Or, a Busot, els bombers han hagut de rescatar a les 13:40 hores un senderista de 46 anys que ha patit una caiguda amb un colp fort que li ha impedit seguir la marxa. Després de practicar-li els primers auxilis, l’home ha sigut transferit a una ambulància que l'esperava al parc de bombers de Sant Vicent del Raspeig.

L’altra senderista, una dona de 35 anys, ha patit marejos i un possible esquinç de turmell i lesió de genoll a la pujada al Pic de l’Àguila a la Serra d’Oriola. Al voltant de les 16:00 hores els bombers del consorci l’han traslladada a l’Hospital d’Oriola.

Les eixides a la muntanya s’han disparat en aquest pont de Tots Sants i, tot i els avisos dels serveis d’emergències demanant precaució a la ciutadania, les intervencions dels grups de rescat s’han multiplicat.

També et pot interessar

stats