Es repeteixen les cues al voltant dels campus per la prova d’accés a la universitat

Els accessos a les facultats tornen a registrar cues quilomètriques

 

Una de les redones pròximes al campus de Burjassot de la Universitat de València este dimecres al matí
Una de les rotondes pròximes al campus de Burjassot de la Universitat de València este dimecres al matí / À Punt NTC

La situació ha tornat a repetir-se este dimarts al voltant dels campus universitaris. La segona jornada de la prova d’accés a la universitat, coneguda antigament com a selectivitat, que es fa fins dijous, ha tornat a generar embussos quilomètrics en les proximitats dels campus universitaris que acollien les proves.

La gran afluència d’estudiants que han acudit amb vehicles particulars —en molts casos les famílies els deixaven a la porta dels centres— ha col·lapsat de nou, com ja va passar este dimarts, els accessos als campus de Burjassot o de Tarongers de la Universitat de València. De fet, el Centre de Gestió de Trànsit de València advertia de la possibilitat d'embussos després que ahir hi va haver cues quilomètriques.

Encara que les retencions han sigut menors que les d’este dimarts, les cues s’han repetit, mentre al transport públic quedaven places lliures. Les retencions eren tan significatives, que novament molts estudiants han optat per baixar dels cotxes i arribar als centres dels exàmens pel voral. 

L'alumnat que afrontava la segona jornada de la prova d'accés a la universitat en un dels corredors del campus de Burjassot
L'alumnat que afrontava la segona jornada de la prova d'accés a la universitat en un dels corredors del campus de Burjassot / À Punt NTC

També et pot interessar

stats