Renfe recupera dènou serveis de rodalia en el nucli de València durant el cap de setmana

Dels nous serveis, deu s'han implementat en la línia cap a Xàtiva, quatre en la de Sagunt-Caudiel, tres en la de Gandia i dos en la que va a Bunyol

Renfe
Imatge d'arxiu d'una estació de trens de Renfe

A partir d'aquest dissabte Renfe recupera dènou serveis de Rodalia en el nucli de València per al cap de setmana. Així, ha concretat que els dissabtes s'incrementarà el servei de deu trens de la línia C2, entre València Nord i Xàtiva, que circulaven fins al moment diàriament excepte dissabtes.

D'aquesta manera, circularan cada dia de la setmana en aquesta línia els trens amb eixida des de València Nord a les 7:49, 10:49, 11:49, 18:30 i 20:36 hores. En sentit contrari, circularan diàriament els trens amb eixida de Xàtiva a les 9:00, 12:00, 13:00, 18:05 i 20:05 hores.

En la línia C1, entre València Nord i Gandia, es recuperen tres serveis setmanals, dos els dissabtes i un el diumenge. En conseqüència, l'oferta del tren amb eixida des de Gandia a les 18:25 hores passarà a ser diària (incrementa el seu servei els dissabtes) i el tren amb eixida des de València Nord a les 17:07 hores augmenta el seu servei els dissabtes i diumenges (aquest tren circularà cada dia de la setmana excepte els divendres).

Pel que fa a la línia C3, entre València Nord i Bunyol, Renfe ha precisat que s'incrementen dos serveis setmanals. D'aquesta manera, circularan els dissabtes el tren amb eixida des de València Nord a les 10:25 hores i el tren amb eixida des de Bunyol a les 21:43 hores, que actualment circulaven de dilluns a divendres i diumenges.

La línia C5 comptarà a partir d'aquest dissabte amb quatre nous serveis els caps de setmana entre Sagunt i Caudiel (dos el dissabte i dos el diumenge) que circularan també en dies festius. L'eixida d'aquests nous serveis serà des de Caudiel a Sagunt a les 17:22 hores i en sentit invers eixirà des de Sagunt a les 19:25 hores.

En aquesta línia, a més, modifiquen el seu horari dos trens directes (sense transbord a Sagunt) que circulen els caps de setmana entre València Nord i Caudiel. El que ix a hores d'ara de València Nord a les 17:55 hores avança l'eixida a les 15:22 hores i el que ix des de Caudiel a les 20:00 hores, retarda la seua eixida a les 20:33 hores.

Per a més informació es poden consultar els canals habituals de venda, telefonant al 912 320 320 o a través del lloc web de la companyia. Els viatgers de Rodalies també poden informar-se en l'app de Renfe Rodalies i Twitter Rodalies València.

També et pot interessar

stats