Renfe expedeix més de 9.100 abonaments gratuïts a la Comunitat Valenciana el primer dia

El títol permetrà viatjar debades de l'1 de setembre al 31 de desembre del 2022

Tren de Rodalia
Tren de Rodalies, en una imatge d'arxiu / Arxiu

Renfe ha expedit a la Comunitat Valenciana un total de 9.171 abonaments per a viatjar gratis amb trens de Rodalia i Mitjana Distància. Al conjunt de l’Estat, aquesta xifra augmenta a 91.947 abonaments. 

Són les xifres arreplegades aquest dimecres, el primer dia en què es podien adquirir aquests títols per a viatjar entre l'1 de setembre i el 31 de desembre del 2022. Per a aprofitar-se de la bonificació del 100% és precís fer un mínim de setze viatges en l’últim trimestre de l’any.

Segons ha informat aquest dijous la companyia en un comunicat, del total d'abonaments venuts, el 65% es van comprar a través del seu web i el 35% a les taquilles i màquines d'autovenda de les estacions de Renfe.

Des del 8 d'agost, més de 383.000 persones s'han registrat en la web de Renfe per a agilitar l'obtenció dels abonaments, la compra dels quals estarà habilitada durant tot el període de vigència de la mesura.

A més, el preu dels títols dels serveis Avant tindrà un descompte del 50% durant el mateix període, i s’han creat nous abonaments en serveis comercials d'alta velocitat en determinades rutes.

També et pot interessar

stats