El rei emèrit dona negatiu en la PCR efectuada després del contagi de Nadal

El tenista era un contacte estret, ja que tots dos van sopar junts en un espai tancat sense mascareta

El Rei Emèrit durant la semifinal del Campionat Mundial de Tenis Mubadala, a Abu Dabhi
El rei emèrit, durant la semifinal del Campionat Mundial de Tenis Mubadala, a Abu Dabhi / EFE
20 de desembre 2021 - 17:24

El rei emèrit Joan Carles I ha donat negatiu en la PCR que s'ha realitzat després que s'haja sabut que el tenista Rafael Nadal, amb el qual ha estat aquest divendres, s'ha contagiat de covid-19.

Des de La Zarzuela han informat que el rei, que viu a Abu Dhabi des d'agost de 2020, "es troba bé". Hauria rebut les corresponents vacunes contra la covid-19, sense que se sàpia si també ha rebut ja la tercera dosi de reforç.

Precisament aquest divendres s’ha produït el seu contacte amb el tenista, amb qui ha compartit un sopar. El rei emèrit també ha acudit a la semifinal del Campionat Mundial de Tenis Mubadala, al Centre Internacional de Tennis Zayed Sports City d'Abu Dabhi.

La notícia del positiu de Nadal, al qual caldria considerar com un contacte estret pel fet que tots dos van estar junts sense màscara en un espai tancat, s’ha produït precisament quan el monarca s’ha plantejat retornar a Espanya per Nadal, ara que el seu panorama judicial sembla molt més clar, encara que de moment no hi ha data prevista.

També et pot interessar

stats