El Regne Unit dona ajudes d’11.500 euros als estudiants perquè es formen per a ser professors d’espanyol allà

El govern britànic llança aquesta subvenció per la falta de professorat que hi ha per a atendre l’elevada demanda per a aprendre la llengua

Les ajudes del Regne Unit es podran sol·licitar La convocatòria per a sol·licitar en la tardor d'enguany
Les ajudes del Regne Unit es podran sol·licitar a la tardor / À Punt NTC
31 de maig 2023 - 14:42

Coneixer bé l’espanyol, ser estudiant estranger i tindre ganes de formar-se com a professor d’aquesta llengua al Regne Unit. Són les premisses que estableix el Regne Unit per als que vulguen accedir als 11.500 euros que ofereix el govern britànic, a través d’una subvenció directa, per a captar espanyols que vulguen formar-se com a professors de primària i secundària d’espanyol i impartir classes al Regne Unit.

El govern britànic fa aquesta sucosa oferta, a través del British Council, davant la necessitat, creixent en els últims anys, de comptar amb professors d’espanyol. Un estudi recent del Bristish Council, l'organització internacional del Regne Unit per a les relacions culturals i les oportunitats educatives, revela que el 24% dels britànics considera que ara és més important que mai aprendre un idioma i que una de cada quatre persones desitja concretament conéixer l'espanyol.

L'objectiu d'aquesta ajuda d’11.500 euros és oferir suport financer als estudiants estrangers que vulguen treballar en centres educatius del Regne Unit, de manera que puguen cobrir les despeses de viatge i trasllat, a més dels costos de visat i recàrrec sanitari d'immigració a què haurien de fer front els estudiants.

Per a optar a aquesta ajuda és necessari, a més, comptar amb una plaça en un màster de formació docent a Anglaterra (PGCE) per a l'any acadèmic 2023-2024, disposar del visat i haver-se traslladat al país durant els tres mesos anteriors a l'inici del curs.

La convocatòria per a sol·licitar l'ajuda s'obrirà a la tardor d'enguany i podrà consultar-se en el web del govern britànic.

També et pot interessar

stats