Retencions i trànsit lent a les carreteres valencianes a l'inici del pont

Des de primera hora de la vesprada l'arribada de turistes ha generat cues a les principals vies autonòmiques

Diversos quilòmetres de retencions a l'A-3
Retencions a l'A-3, en una imatge d'arxiu / DGT

L’arribada dels turistes que venen a passar el pont del Primer de Maig a la Comunitat Valenciana ha deixat durant aquest divendres retencions i trànsit lent a les principals vies de la Comunitat Valenciana. L'A-3, L'AP-7, l'V-31 i la CV-30 han registrat al llarg de la vespra cues que han arribat a deu quilòmetres en algun moment.

La DGT ha posat en marxa l'operació especial de trànsit amb motiu del pont del Primer de Maig, que a la Comunitat Valenciana aquest divendres ha començat a les 15:00 hores, i la mantindrà activa fins a les 24:00 hores del dimarts 2 de maig, ja que a la Comunitat de Madrid també és festiu i s’espera que molta gent es desplace a terres valencianes a passar els dies lliures. De fet, durant aquests dies s'esperen 6.550.000 de desplaçaments de llarg recorregut en tot Espanya, 1.100.000 dels quals corresponen a l'àrea d'influència de la Comunitat Valenciana.

Unes previsions que, si jutgem pels nivells d’ocupació hotelera, segurament es compliran, ja que Hosbec afirma que, segons les seues previsions i les reserves que tenen, es fregarà el "ple tècnic". La patronal hotelera de la Costa Blanca considera que enguany el calendari ha sigut "molt favorable" amb els interessos turístics, ja que un dels principals mercats emissors, el madrileny, té quatre dies de pont.

També et pot interessar

stats