Quatre ferits en un accident frontal entre un cotxe i una furgoneta a Oriola Costa

El Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha rescatat a dues persones atrapades en el turisme sinistrat.

El Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha rescatat a dues persones atrapades en el turisme sinistrat

Efectius del Consorci Provincial de bombers d'Alacant han rescatat aquest dijous dues persones atrapades en un cotxe, després de patir un accident frontal amb una furgoneta a Oriola Costa. Dues persones més també han resultat ferides en el sinistre.

En el cotxe viatjaven tres persones i dues d'elles han quedat atrapades, mentre que en la furgoneta solament viatjava el conductor. Els quatre ferits són una dona de 45 anys amb politraumatisme, un home de 49 anys amb contusions en cames i coll, i dos homes de 29 i 70 anys amb policontusions.

Segons ha informat el consorci, el succés s'ha registrat en el quilòmetre 0,5 de la CV-940 a les 10:38 h en la rotonda Torrevella-Campoamor. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres vehicles del parc de bombers de Torrevella, policia local d'Orihuela Costa i dos dotacions de guardia civil. Els bombers han rescatat els dos atrapats del turisme, una parella de nacionalitat britànica, després de desmuntar el lateral del cotxe.

Per la seua banda, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha precisat que s'ha mobilitzat una unitat del SAMU i dues ambulàncies de Suport Vital Bàsic (SVB). Els ferits han sigut traslladats a l'Hospital de Torrevella.

També et pot interessar

stats